Brøggeriet holder lukket indtil videre fra den 12. december 2020 på grund af de bekymrende smittetal i forbindelse med COVID-19.

 

Ligegyldigt om du besøger os til frokost, middag eller fest, lægger vi altid vægt på afslappet stemning.

 

Om dagen fungerer Brøggeriet som Sønderborgs hyggeligste og flotteste cafe, der byder på god stemning, mad, spil og skarpe priser på kaffe. Om dagen er der fyldt med glade gæster der hygger sig med en eftermiddagskaffe, en date, en middag eller en øl eller cocktail og et spil. Vi servere morgenmad bestående af et brunch bræt og mindre retter. Til frokost og aften står den på social food, såkaldt delemad bestående af bokse/tapas brædder, burgere, salater og snacks.

 

Hver fredag og lørdag aften slår vi dørene op for Brøggeriet by Night, hvor vi skuer op for musikken og de lækre cocktails.

Indretningen er måske (hvis vi selv skal sige det) Sønderborgs flotteste når vi byder velkommen i vores varme indbydende og hyggelige lokaler både dag, aften og nat.

 

Vi har et simpelt men lækkert udvalg af vine og drikkevarer og alt er nøje udvalgt i samarbejde med Sønderborgs lokale vinspecialist Wohlenberg. Som noget helt unikt kan vi tilbyde 2 timers vin ad libitum for kr. 159,- pr. person.

Derudover har vi nogle utrolig smagfulde cocktails hvor vi er utrolig stolte af vores mest solgte “Passionate from miles away”

Tak for støtte fra:                    1     partnerlogo    4        5