baggrundsfoto hvilud

dkdegb

Gendarmstien

Giv fødderne en pause

Nær Gendarmstien finder du et rigt udbud af overnatningsmuligheder, spisesteder og spændende
aktiviteter året rundt. Du kan f.eks. opleve de små landsbyers charme og gæstfrihed, besøge hoteller
og stjernerestauranter langs kysten, slå teltet op på den hyggelige campingplads eller gå på
opdagelse blandt cafeerne i den pulserende købsstads gader og stræder.

Overnatning

Uanset om du er til sovepose under åben himmel, telt i skoven, hytte på campingpladsen, bed & breakfast eller luksushotel er det hele inden for et par kilometers radius af Gendarmstien.

overnatning ikon

Se overnatning

Spisesteder

Fra hyggelig fortovscafe til michelin-kokkens restaurant – den gastronomiske spændevidde er bred, når du gæster området langs Gendarmstien. Snyd ikke dig selv for at opleve det unikke sønderjyske egnskøkken, der dels er præget af stolte traditioner og områdets gode råvarer – og dels af den historiske arv som knudepunkt for handel med hele verden.

Se spisesteder

spisesteder ikon

Det-sker-kalender

Året rundt er der masser af aktiviteter i området langs Gendarmstien. Om sommeren kan du f.eks. komme med til middelalderens ringridning eller til en af de mange rock-, blues- og popkoncerter. Hele årets rundt finder du bl.a. spændende markeder, udstillinger, foredrag og klassiske koncerter med Sønderjyllands Symfoniorkester.

Se kalender

overnatnin soviseng ikon

Book pakkerejser

Hvis du ikke selv vil planlægge alle detaljer på turen, så har vi udbydere der gerne gør det for dig. Vælg en af pakke-tilbudene, hvor der er tænkt på det hele – lige fra transport af din bagage til valg af spisesteder og overnatning. Det eneste, du skal tænke på, er at vandre og nyde de hundredevis af nye indtryk.

Se pakkerejser

spisesteder ikon

Tak for støtte fra:                    1     partnerlogo    4        5